Het Renault team maakte onderweg naar Melbourne een korte tussenstop in Tokyo. Ze waren aanwezig op de voorstelling van de nieuwe lay-out van de R24. Hoofdsponsor Mild Seven stelt via de nieuwe Renault zijn nieuwe logo voor aan de Japanse media.

Het logo in de vorm van een blauwe wervelwind verscheen voor het eerst op de Renault tijdens de GP van Japan in 2003. Het nieuwe logo moet een moderne stadslook geven aan de tabaksgroep.

Zowel Alonso als Trulli hadden het ook nog even over het nieuwe seizoen. Ze zijn zeer optimistisch na de sterke wintertests. Het team heeft behoorlijk goede resultaten neergezet, ondanks de crash van Alonso tijdens de laatste testdag.

“Dinsdag was onze laatste testdag. Het hele race team was aanwezig om pitstops in te oefenen. We kijken uit naar Melbourne en de start van het nieuwe seizoen.”

Aldus Pat Symonds.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter