Voormalig vice kampioen Eddie Irvine is nog steeds op de vlucht voor de wet. De Ier is met de noorderzon van Britse bodem verdwenen om zo een arrestatie te vermijden. Eddie werd namelijk in Londen tegengehouden toen hij en een vriend te snel reden met een scooter. De flamboyante Ier vond het daarna niet nodig om voor de rechtbank te verschijnen.

�Ik was met een vriend voorbij Buckingham Palace gereden, en hij nam een foto van ons. Toen we terug voor ons keken, zagen we een politieagent die naar ons zwaaide. Ik had geen identiteitskaart bij.�

Volgens Irvine moest hij de nodige papieren gaan tonen, maar kon dat niet omdat hij de dag na het incident naar Miami moest gaan.

 

�Ik zei dat m�n vader ze wel ging binnenbrengen, maar ze zeiden: �Nee, dat moet je zelf doen.�. Ik kon niet, dus ben ik naar Miami vertrokken.�

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter