Zondagmorgen 7 maart stemt u als autosportliefhebber best af op Canvas voor de rechtstreekse uitzending van de GP Formule 1 van Australi� met commentaar van Stefaan Lammens en Gert Vermersch, beiden aanwezig Down Under.

Maar, u hoeft niet te wachten tot 7 maart om de nieuwe Williams, McLaren of Ferrari te zien.  Zondagnamiddag, voor de start van de rechtstreekse uitzending van Kuurne � Brussel � Kuurne, kan je op Canvas in Sportpaleis terecht voor een preview van ongeveer 15 minuten.  Sportpaleis begint om 14.00 u.  Best stem je om 14.00 u af op Canvas om het exacte uitzenduur te kennen van de preview, … of je kan natuurlijk blijven kijken naar andere sportreportages !

We hebben het over de zogeheten grote drie (Ferrari, McLaren en Williams) en laten de belangrijkste protagonisten aan het woord.
Stefaan Lammens reisde naar het warme Palermo om te polsen naar de ambities van Renault.
Sammy Neyrinck reisde af naar Barcelona waar hij een uitgebreid interview had met Jacky Eeckelaert, hoofdingenieur van Sauber … ook wel de blauwe Ferrari genoemd.
En verder hebben we het nog over de best of the rest … BAR , Toyota, Jaguar … alhoewel men zich de vraag kan stellen of de naam �Best of the rest� hier wel op zijn plaats is , afgaande op de resultaten van BAR tijdens de testsessies.

VRT

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter