Max Verstappen, Red Bull Racing, Bahrain Testing 2023, Bahrain International Circuit, Bahrain

Sinds de terugkeer van Zandvoort op de Formule 1 kalender is deze zeer populair. Het weekend is standaard uitverkocht. Zandvoort heeft nog een contract tot en met 2025.

De organisatie van Dutch Grand-Prix is in gesprek met de Formule 1 over een verlenging. De kans lijkt groot dat deze verlenging er gaat komen. Maar de vraag is wel of de race jaarlijks blijft plaats vinden, de Formule 1 wil graag een jaarlijkse rotatie met de Belgische Grand-Prix op het circuit van Spa Francorchamps.

F1 Zandvoort Tickets zijn moeilijk aan te komen. Er zijn natuurlijk de weekendtickets, Paddock Club- of F1 Experience pakketten. Deze Formule 1 tickets zijn exclusief.

Formule 1 tickets moeten voor Zandvoort zo vroeg mogelijk besteld worden. De mogelijkheid bestaat namelijk om ook tickets te boeken voor 2025. Veel fans doen dit, dus zorg vooral dat je tijdig boekt!

De tickets voor zaterdag en zondag zijn het duurst. Mocht je alleen sfeer willen proeven dan is vrijdag ook een fijne dag om naar het circuit van Zandvoort te gaan. Je hebt dan de kans om de eerste en tweede vrije training van de Formule 1 te bekijken.

Wil je de pits zien? Kies dan voor main straight of gold. Je hebt dan ook zicht op start/ finish en kijkt de Tarzanbocht in. Wil je ook het feest en de optreden meemaken? Kies dan voor de Arena-in, hier komen traditiegetrouw ook altijd DJ’s optreden. Daarnaast heb je met de Hans Ernst bocht voor je ook kans op inhaalacties. Zeker dit jaar waren hier enorm veel inhaalacties te zien.

Daarnaast zijn er ook de staanplekken. Hier kun je eigen plekje vinden in de vooral snelle bochten zoals bijvoorbeeld de Slotemakerbocht.

Zandvoort staat erom bekend dat het enorm goed georganiseerd is. Zo gaat bijna iedereen op de fiets of met de trein. Ga je op de fiets, reserveer dan van tevoren een gratis fietsparking in Zandvoort. Er zijn er meerdere, afhankelijk van je tribuneplek hoef je dan nooit heel ver te lopen.

Eén ding is vrijwel zeker, Zandvoort zal mede door het succes van Max Verstappen en de eerdere edities weer snel uitverkocht zijn. Ben er dus snel bij!