Het was, ondanks het weer, vandaag toch een gezellige drukte op het circuit van zolder. Gisteren werd iedereen opgeschrikt door donder-en bliksembuien, hagelbuien en zware regen. Vandaag was er enkel tijdens het einde van de pitwalk een spatje regen te bespeuren.

Voor de rest was het een schitterend raceweekend vol met actie, drama en spanning. De rijders van de Thoroughbred GP Cars reden de ziel uit hun lijf met stevige drifters en andere actie. Enkel tijdens de laatste race, de MG Competition, was er om 17u15 even opschudding, in de eerste linkse na het rechte stuk vloog er een bolide vanaf en tolde 3x overkop. De hulpdiensten waren onmiddelijk ter plaatse en nadat de rijder bekomen was, even rustig zitten in de wagen, werd hij in de ambulance gezet. Na verder onderzoek in het circuithospitaal bleek alles in orde.

Voor het resultaat van de recordpoging voor het world guiness book of records is het nog steeds wachten daar de regels z��r strikt zijn. Zo moest er tussen elke wagen vier meter zitten. Allesinds zijn alle wagens die naar Zolder afzakten, en Renault waren, op het circuit geraakt en er ook na enkele ronden ook weer veilig vanaf… .
Zodra we nieuws hebben vindt u dat uiteraard hier!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter