Chrisiano Da Matta ligt nog steeds in een kunstmatige coma, maar zijn toestand verbetert met de dag. De voormalig Toyota-coureur raakte begin deze maand zwaar gewond tijdens een Champ Car-test op Elkhart Lake. De Braziliaan kwam in botsing met een hert, en mag binnen twee dagen de intensive care verlaten.
Da Matta haalt weer op eigen kracht adem. Medisch directeur van de Champ cars, Chris Pinderski: Christiano ligt nu nog op de intensive care, maar zijn toestand verbetert met de dag. De apparatuur die hem hielp bij het adem halen, is nu verwijderd. Het is de bedoeling dat hij binnen twee dagen van de intensive care wordt overgelaatst naar een andere afdeling, waar hij verder kan herstellen.
Ondertussen wordt zijn team RuSport overspoeld met steunbetuigingen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *