David Coulthard zal deelnemen aan een televisieprogramma voor het Engelse Sky One, waarvoor binnenkort opnames worden gemaakt van het nieuwe programma Race. Daarin nemen bekende personen het tegen elkaar op in rallywagens, buggies en monstertrucks. Als hoogtepunt wordt er tijdens de laatste aflevering een soort race georganiseerd op het circuit van Silverstone. De beroemdheden rijden dan wel in Lamborghini’s en Porshe’s rond, zegt regisseur Richard Woolfe, maar dat betekend nog niet dat ze op een professioneel circuit uit de voeten kunnen. Coulthard zal het team van de vrouwen onder zijn hoede nemen, terwijl niemand minder dan ex-Formule 1-coureur Eddie Irvine het team van de mannen zal trainen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter