De prestaties van de Duitse Adrian Sutil lijken niet onopgemerkt te zijn, want volgens de Duitser hebben enkele teams laten weten dat ze interesse hebben om hem binnen te halen.
Welke teams interesse hebben is (nog) niet geweten, maar speculaties gaan richting Toyota en ook Williams.

In een interview met het magazine Auto Motor und Sport zei liet Sutil het volgende noteren:

Tot vandaag is er nog niemand geweest die simpelweg gezegd heeft “kom voor ons rijden”, maar al bij al zijn er al verschillende gesprekken geweest, maar mijn contract bij Spyker loopt nog tot 2008, dus een overgang naar een ander team zal moet gebeuren met toestemming Colin Kolles.

Ondertussen hebben we contact met drie teams, maar spijtig genoeg kan ik nog zeggen wie deze zijn, we hebben een afspraak met Spyker dat we alles in samenspraak doen met hen. Dankzij Kolles heb ik deze kans gekregen en daarom wil ik me ook loyaal opstellen tegenover hem.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter