Ferrari mag nu al zeker zijn van de 2007 constructeurtitel, dit is het gevolg van de beslissing van het McLaren Vodafone team.
Zoals geweten is McLaren uit de running voor het constructeurskroontje, maar McLaren kon hiertegen in beroep gaan, maar teambaas Ron Dennis nam de beslissing om niet in beroep te gaan en wil zo een punt zetten achter de hele spionage saga.

Met deze titel komt het Ferrari team aan een totaal van 15 titels, waarvan zeven in de laatste negen jaar.
Volgens een statement zal het team zich nu toeleggen op de resterende drie races in het kampioenschap om alsnog te proberen ook het rijderskampioenschap te winnen.

Op dit moment is de “rookie” Lewis Hamilton de leider in het kampioenschap gevold door teammaat Alonso op slechts twee punten, de derde plaats is voor Raikkonen met dertien punten achterstand op leider Hamilton.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter