Kimi Raikkonen zal volgende week voor het eerst in actie komen met de F2007. Afgelopen dinsdag maakte de Fin zijn testdebuut in de wagen van vorig jaar van de Scuderia. Tijdens zijn eerste echte werkdag voor Ferrari reed Raikkonen 39 ronden. De kersvers Ferrari-coureur zal eerst drie volledige testdagen rijden met de oude 248F1, alvorens de nieuwe bolide aan de tand te voelen.
Mijn debuut bij Ferrari is goed verlopen, maar ik had graag wat meer ronden gereden.kijkt Raikkonen redelijk tevreden terug op zijn eerste testdag bij zijn nieuwe team. Het gat van 0.7 seconden op Massa komt dan ook door het feit dat ik geen tijd heb gehad dingen aan de afstelling van de auto te veranderen. Helaas kregen we met slechte weersomstandigheden te maken.
Toen Gazetta dello Sport vroeg naar zijn eerste indruk van de nieuwe wagen, zei de kersvers Ferrari-coureur: Ik heb hem alleen nog maar gezien. Volgende week zal ik met de nieuwe auto rijden en dan zullen we meer weten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!