De afgelopen twee jaar werd Giancarlo Fisichella volledig overschaduwd door zijn teamgenoot Fernando Alonso. De Renault-coureur hoopt nu dat Fernando Alonso vertrokken is, hij voor de titel kan vechten. De Italiaan verwacht een moeilijk seizoen, maar is optimistisch over zijn kansen op de titel.

Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen en we hebben een geweldig pakket. zei Fisichella, tijdens de presentatie van de nieuwe Renault-bolide. Het hele team is gemotiveerd. We willen weer beide kampioenschappen winnen.

Ik heb een hele goede kans om te vechten voor het kampioenschap, maar het wordt zwaar. We zullen enorm geconcentreerd zijn om iedere race zo veel mogelijk punten te scoren, maar dat willen onze voornaamste concurrenten, Ferrari en Fernando, natuurlijk ook. En misschien zijn er naast hen nog wel een aantal kanshebbers.

Fisichella is alvast optimistisch gestemd over zijn kansen op de titel in het nieuwe seizoen: De eerste indruk van de R27 was zeer positief, dus we staan er goed voor. Maar laten we onze vingers gekruist houden en hopen op een goed seizoen. ik heb een goede en betrouwbare auto nodig en volgens mij heb ik die.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!