Dan probeer je eindelijk het spionagehoofdstuk af te sluiten door het volledige verslag van de beide zittingen online te zetten en wat gebeurt er? Iedereen kan gewoonweg de censuur van geheime informatie omzeilen.

De eerste versies van de verslagen die de FIA online plaatsen konden op twee manieren hun geheimen prijsgeven. Je kon Adobe het bestand laten voorlezen waardoor het programma de censuur gewoon negeerde (wist je bvb dat Mike Coughlan 572.000 Euro per jaar verdiende?) of, nog simpeler, je kon gewoon een copy-paste doen waardoor het gecensureerde deel gewoon meekwam (wist je dat het mysterieuze gas van Ferrari gewoon CO2 is?).

Toen de FIA zich van de fout bewust werd haalde het prompt de verslagen van de site en verving deze met verbeterde versies. Oeps!

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *