McLaren-coureur Fernando Alonso durft geen voorspellingen te doen voor de Grand Prix van Japan, die komende zondag voor het eerst sinds dertig jaar op het circuit van Fuji wordt verreden.

We zullen de vrije trainingen van vrijdag moeten afwachten alvorens voorspelling te gaan doen. aldus Alonso. Ferrari was sterk in Spa en wij waren de betere in Monza. Het team werkt keihard zodat wij op Fuji, Shanghai en Interlagos ook de betere kunnen zijn. Wij kunnen nog steeds races winnen en we zullen er alles aan doen om dat in Japan te bewerkstellingen.

De regerend wereldkampioen denkt dat de titelstrijd tussen vier coureurs gaat: Ik denk dat het tussen vier coureurs (Hamilton, Alonso, Raikkonen en Massa, nvdr.) zal gaan, maar een winnaar is onmogelijk te voorspellen.

Met nog drie races te gaan telt Alonso in de stand twee punten minder dan zijn teamgenoot Hamilton, het Ferrari duo Raikkonen-Massa heeft respectievelijk dertien en twintig punten minder dan de jonge Brit.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *