Adrian Newey denkt dat McLaren komend seizoen één van de teams zal zijn waarmee rekening moet worden gehouden, ondanks dat de Britse renstal vorig seizoen voor het eerst in tien jaar geen enkele overwinning wist te behalen. Vooral de komst van wereldkampioen Alonso is een goede zaak voor het team uit Woking, volgens de technisch-directeur van Red Bull.
McLaren is een sterk team. zegt Newey over zijn oude werkgever. En met Fernando Alonso hebben ze nu misschien wel de beste coureur op dit moment, sinds Michael Schumacher is gestopt. Sommige zaken waar ze vorig jaar last van hadden, de bandensituatie en wellicht de motorregelgeving, zullen nu misschien in hun voordeel spelen. Dus ik kan me voorstellen dat ze dit jaar erg competitief zullen zijn..

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!