Lewis Hamilton beleefde een sensationeel debuut in de Formule 1. De 22- jarige Brit eindigde al in iedere race op het podium en is bovendien de verrassende leider in het kampioenschap. Door zijn uitstekende prestaties heeft de McLaren-coureur in eigen land bijna geen leven meer, de paparazzi staan op de stoep bij zijn ouderlijk huis en kamperen er in de buurt. Hamilton overweegt nu om Engeland te verlaten.

Het wordt steeds erger. Als ik geen privacy heb wordt het er niet leuker op, dus overweeg ik momenteel of het niet beter is om te verhuizen. zei Hamilton aan Reuters. Niet alleen de media holt achter hem aan, maar ook de mensen op straat: Ik kan niet meer normaal over straat wandelen zonder herkend te worden.

Hamilton voegde eraan toe dat hij het liefst in Engeland bij familie en vrienden zou blijven, maar dat de situatie met de dag onhoudbaarder wordt. Een mogelijk verhuis naar Monaco is zeker niet uitgesloten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!