Fernando Alonso zegt het volste vertrouwen te hebben in zijn nieuwe werkgever, McLaren. Alhoewel de Britse renstal dit seizoen voor het eerst sinds 1996 geen enkele overwinning wist te behalen gelooft de Spanjaard dat McLaren volgend jaar terug zal kunnen meestrijden om het kampioenschap.

Ik kijk er enorm naar uit om bij mijn nieuwe team aan de slag te gaan. zei Alonso in El Pais. Er is nog een hoop werk te doen, maar dat is eigenlijk bij ieder team het geval als er een nieuwe auto wordt ontworpen.

Mercedes is een geweldige fabrikant, en ik twijfel er niet aan dat we de komende jaren een competitieve wagen zullen krijgen. vervolgt de tweevoudig wereldkampioen die het allemaal rooskleurig in ziet. Ik ben tevens van mening dat zij het team zijn dat hun bolide het meest doorontwikkelt tijdens een seizoen.

Eén ding is op voorhand al zeker voor 2007, door het afscheid van Michael Schumacher ben ik de enigste rijder die wereldkampioen is geweest, die op de grid zal staan in Australië.

Alonso rijdt de komende drie jaar voor het het team uit Woking.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!