Ross BrawnHet originele plan van Ferrari was om de nieuwe F2005 pas vanaf de GP van Spanje in te zetten in mei in te zetten, maar volgens Ross Brawn kan de wagen al vanaf Bahrein op de baan komen. Er werd bij Ferrari altijd al gezegd dat als de resultaten tegen sloegen een vervroeging van de F2005 mogelijk zou zijn.

Vorige week werd de wagen voor het eerst getest, deze week zullen die tests worden verder gezet en als de wagen betrouwbaar blijkt te zijn is Bahrein een realistische optie. Maar er wordt pas een definitieve beslissing genomen na de GP van Maleisi�.

“We zullen pas na Maleisi� een beslissing nemen. Alles zal afhangen van hoe de dingen daar verlopen omdat het nog alle kanten uit kan. We waren een beetje competitiever dan we verwacht hadden, maar als we het goed doen in Maleisi� dan wordt de beslissing moeilijker. Maar als we er een pak op ons broek krijgen, dan is die beslissing makkelijker.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter