Dit seizoen ziet het er een stuk beter uit voor de snelle Aalstenaar Jurgen Van Hover, die al enkele jaren zijn brood verdient met autoracen. J�rgen zal deelnemen aan de Belcar met een Porsche Boxster en aan de Mini Challenge, weliswaar zonder het stuur te moeten delen, zoals dat vorig jaar het geval was.
Hij vond respectievelijk onderdak bij Speedlover en BMW Mini Romein te Aalst.
“Met onder andere de nieuwe partner “Euphony sponsored by the field” en met de inspanningen van garage Romein kan ik dit jaar eindelijk eens op een behoorlijke manier de autosport bedrijven. Dit is zeker en vast een keerpunt in mijn bescheiden maar niet minder avontuurlijke carri�re en ik begin dan ook n�g meer gemotiveerd dan anders aan seizoen 2005!”
De deelname aan de Belcar met de unieke Boxster zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. “Die leuk ogende Boxster is echt een auto om verliefd op te worden. Met een unieke gewichtsverdeling en een laag totaalgewicht zullen we op middellange termijn zeker niet hoeven onder te doen voor de snelle GT-3’s. Bij ‘oude Formule Ford vriend’ Andr� Van Hoof voel ik mij thuis en ik werk met hem reeds aan een Europees project voor 2006”.
Afspraak op 27 maart tijdens het New Race Festival in Zolder!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter