De autoriteiten in Bahrein hebben de veiligheidsmaatregelen verscherpt rond de F1 race op 4 april. Met alle mogelijke middelen wordt geprobeerd eventuele aanslagen te voorkomen. De nationale garde en de militaire politie zijn in de hoogste staat van paraatheid gebracht.

De organisatoren gaven donderdag aan dat het aantal patrouilles flink wordt opgevoerd en dat snelle reactieteams 24 uur per dag klaar staan in te grijpen bij strategische plaatsen. Belangrijke objecten staan voortdurend onder bewaking.

De Britse overheid waarschuwde onlangs reizigers naar Bahrein. Volgens de Britten is er grote dreiging van terroristische aanvallen tegen Westerse doelen. De meeste teams uit de formule 1 hebben hun thuisbasis in Groot-Brittanni�.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter