Ralph Firman, die nog bij Jordan heeft gereden, heeft een contract getekend om dit jaar in de Nissan World Series te rijden. Hij zal het Gabord Competicion team vervoegen voor de eerste race van het seizoen in Jarama. De Brit heeft heel wat te verdedigen want Ricardo Zonta in 2002, en Franck Montagny vorig jaar wonnen het kampioenschap bij datzelfde team!

Ralph Firman:

“Ik ben blij om het Gabord Competicion team te mogen vervoegen, om samen met hen voor de derde titel op rij te gaan in de Nissan World Series. Het team heeft de voorbije jaren de reeks gedomineerd. Ondanks de weinige tijd die nog overblijft om me wat voor te bereiden, ben ik ervan overtuigd dat het team alles zal doen om ervoor te zorgen dat een goede prestatie tot de mogelijkheden behoort.”

Andere bekende namen in de Nissan World Series zijn onder andere Enrique Bernoldi en Heikki Kovalainen, columnist bij ITV-F1!

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter