Ralf Schumacher bleek op het einde van de dag de snelste te zijn van de vijf aanwezige rijders. Door de zware regenval op het einde van de sessie was het bijna onmogelijk om nog een rondje te rijden.

Takuma Sato die maar ��n rondje reed en overigens spinde noemde de condities �als op een schaatsbaan rijden�. Ralf Schumacher en testrijder van het team Marc Gene reden allebei 27 ronden maar naar het einde toe besloten ze te stoppen met de sessie. De weersomstandigheden waren zo slecht dat er zelf geen tijd was voor het evalueren van de Michelin regenbanden.

Sato leek de man die het meest te verliezen had. Hij had plannen om te werken aan de set-up van de nieuwe 006. Tot nu toe hield de Japanner zich enkel bezig met het evalueren van een bandenprogramma van Michelin.

Bij Toyota werden de rijders derde en vierde met Ryan Briscoe de betere van Ricardo Zonta. Jaguar besloot niet aan de testdag deel te nemen wegens te slechte weersomstandigheden.

Schema voor volgende testdagen:

Silverstone: BAR Honda, Jaguar en Renault.
Imola: Ferrari, Williams, McLaren en Toyota.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter