Het bedrijf Trust, dat autocoureur Jos Verstappen sponsort, staat dit seizoen nog een Nederlandse coureur financieel bij. Het Dordtse computerbedrijf sponsort Christijan Albers in de DTM (Deutsche Tourenwagen Masters).

De 24 jarige Nederlander maakte vorig jaar grote indruk door vier van de tien DTM-races te winnen. Het seizoen 2004 begint zondag met een race op het circuit van Hockenheim. Dan al prijkt de naam Trust op de Mercedes Benz van Albers.

Trust heeft deze week ook de banden met Jos Verstappen weer aangehaald. De Limburger en directeur Michel Perridon van Trust raakten begin van dit jaar gebrouilleerd na het afketsen van een nieuw contract voor Verstappen in de Formule 1. Zowel Trust als Verstappen spraken vrijdag van een geslaagde verzoeningspoging.

Trust heeft toegezegd Verstappen te blijven steunen in diens pogingen om terug te keren in de Grands Prix. Het bedrijf maakt daar budget voor vrij. Over de kansen op een comeback in de snelste racewagens laat manager Vermeulen van de oud Minardi coureur zich niet uit: “We moeten de kansen op een terugkeer van Jos nu zelf cre�ren. De contacten met de teams zijn er altijd geweest, ook de afgelopen periode, maar ik kan geen schattingen doen”, aldus de manager.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!