Al voor dat ik aan dit stukje begon had ik er al spijt van: toch niet weer een nieuw hoofdstuk in de soap rond Verstappen? Maar ja, je komt er niet onderuit, met de overeenkomst tussen Jordan en Trust van gisteren begon er weer een nieuw hoofdstuk in deze serie.

De lucht lijkt weer geklaard tussen Michel Perridon van Trust en Jos Verstappen. De beide partijen zijn sinds deze week weer on speaking terms, zelfs meer dan dat, beide kampen werken weer samen. Gisteren werd dus bekend dat Trust voor de rest van het seizoen op de beide Jordans zal staan. Trust krijgt een mooi plekje op de voorvleugels en de spiegels.

Zowel teambaas Eddie Jordan, die dan toch kan gaan beschikken over het sponsorgeld van Trust, als Trust zelf zijn erg tevreden over de overeenkomst. Dit contract deed vooral in de Nederlandse pers heel wat stof opwaaien, gelijk waren er weer vele geruchten rond de persoon van Jos Verstappen. Eddie Jordan zou ontevreden zijn over de prestaties van Giorgio Pantano en hem willen vervangen door de Nederlander. Voorlopig hoeft de Italiaan echter nog niet te vrezen voor zijn zitje, Verstappen lijkt zich te moeten schikken in de rol van testcoureur om in 2005 misschien weer terug te keren tijdens de Grand Prix.

Maar niks is zeker, zeker niet in de Formule 1. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat Pantano al in Spanje langs de kant staat. Maar voorlopig is dat pure speculatie.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter