Teambaas Eddie Jordan zegt dit jaar geen enkele mogelijkheid te zien voor een rentree van Jos Verstappen bij zijn renstal.

De Ier zal de contracten met zijn coureurs Nick Heidfeld en Giorgio Pantano voor de duur van het lopende seizoen respecteren.

Zelfs als de sponsors van de Nederlander, Trust en Muermans, bereid zijn miljoenen euro te betalen, dan zal dat het standpunt van Eddie Jordan niet veranderen. “Ik weet dat er in een F1 seizoen veel kan gebeuren, maar onder de gegeven omstandigheden zie ik geen mogelijkheid om Jos dit jaar nog in een Jordan te laten rijden. Ik wil daarover geen misverstand laten bestaan.”

Met die boodschap maakte de teambaas gistermiddag een einde aan alle speculaties over een mogelijke terugkeer van de Limburger. In de zonnige paddock op het circuit van Imola besloot hij eigenhandig een einde te maken aan de aanhoudende berichten dat Verstappen in Barcelona in de EJ 14 zou stappen en zelfs dat hij de auto volgende week aan een test zou onderwerpen.

De Ier sluit de mogelijkheid niet uit dat Verstappen in het volgend seizoen alsnog in de Jordan stapt. Hij refereerde zijdelings aan de haatmail die hij in het voorjaar kreeg na het afketsen van het contract tussen de Nederlandse sponsors, Jordan en Verstappen. “Jos is een populaire rijder en heeft een grote fanclub, zoals ik intussen heel goed weet.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter