Vandaag reed Ferrari, zoals gewoonlijk, op het uiterste van de regelementen. Normaal gezien mag er in de week voor een GP niet getest worden. Er is echter ��n kleine uitzondering in de regelgeving… elk team mag 50 km rijden in deze week.
Aangezien Ferrari het enige team is met een priv�-circuit zijn ze ook al sedert jaar en dag de enige die nog voor een GP een extra test kunnen uitvoeren.

Circuit: Fiorano, 2,976 Km – kort circuit 1,413 Km
Rijder:  Luca Badoer
Auto:  F2004
Weer:  Luchttemperatuur 10/14�C
Circuittemperatuur 12/18�C
Bewolkt, daarna open hemel

Badoer teste enkele electronische systemen die het team gaat gebruiken in de Maleisische Grand Prix. In totaal reed Badoer 11 ronden, vier op het korte circuit, met als beste tijd 0.57,840 .

Michael gaf ondertussen al te kennen dat hij niet kan wachten op zondag.

“Na zo’n goede start van het seizoen kan ik niet wachten om opnieuw te racen.”

Met enkele vrienden had Schumacher de afgelopen week van een vakantie genoten waarin ze Willy Weber zijn verjaardag vierden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter