Wie al een Grote Prijs live meegemaakt heeft weet dat de laatste jaren de prijzen van de tickets duurder geworden zijn, maar desondanks blijven heel wat mensen het geld er voor overhebben om hun idolen live aan het werk te zien.

Als men een kijkje neemt op de websites die GP tickets aanbieden is er een tendens te zien, mensen geven graag wat meer uit om op een goede plaats te kunnen zitten.
Het valt op dat de duurste tickets het eerst uitverkocht zijn, dat is ook zo in China.

In China is het niet zo dat het volk daar enorm geld verdient, integendeel ze moeten het stellen met heel wat minder dan ons, maar toch zie je dat men gaat voor de duurste tickets.

China mag dit jaar voor de eerste keer een GP organiseren, daarvoor moesten de Chinezen een compleet nieuw circuit aanleggen en we moeten het de Chinezen nageven, ze maken er hun werk van.
Wellicht zal het circuit ��n van de mooiste zijn van de kalender 2004, vooral dan voor de teams.

Ondertussen is de verkoop van de tickets gestart en het goedkoopste ticket kost zo een 19,5 dollar (staanplaats), wie een beetje meer comfort zoekt kan voor de duurste tickets kiezen, je moet er wel een stevige 451 dollar voor neertellen.
Een verdeler van de tickets heeft al laten weten dat de duurste tickets (diamond area) het meest gegeerd zijn en dat de 5000 zitjes in no-time zullen verkocht zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter