Gisteren meldde een Duitse krant dat het er bovenarms op zit tussen de Schumachers. Oorzaak hiervan zou naar verluidt een hoogoplopende ruzie zijn tussen de echtgenotes van beide heren. Cora, de vrouw van Ralf zou in het openbaar over Corinna, de vrouw van Michael, gezegd hebben dat “Michael met zo’n ‘pop’ waarschijnlijk niets kan aanvangen.”

Dit kan de reden zijn waarom Corinna dit seizoen nog geen enkele keer aanwezig was tijdens een Formule 1 wedstrijd. Toen Ralf onlangs werd uitgenodigd voor een voetbalwedstrijdje met journalisten, zou hij gezegd hebben dat hij alleen wilde spelen als zijn broer niet in hetzelfde team zat! Bij een overwinning van ��n van de broers gaan ze samen normaal gezien nog ergens iets drinken. In Maleisi� was dit niet het geval, wat h��l ongewoon is!

Bron: Het laatste Nieuws.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter