Ricardo Zonta reed afgelopen donderdag op het circuit van Jerez zijn laatste kilometers voor Toyota. De Braziliaan maakt volgend jaar de overstap naar Renault, waar hij zal testen aan de zijde van Nelson Piquet Jr.
Zonta was vier jaar lang de testcoureur van Toyota, hij heeft aangegeven dat hij het Japanse team zal missen: Het is moeilijk om een team te verlaten waar ik zolang mee heb gewerkt en dat me zo goed heeft behandeld. Als ik terugkijk op dit seizoen, dan kan ik zeggen dat we een druk en moeilijk seizoen gekend hebben, waarbij we ons vooral richten op de banden en de ontwikkeling van de wagen.
Het team was altijd erg gemotiveerd en keek altijd vooruit. vervolgt de Braziliaan. Ik heb me hier altijd thuis gevoeld en ik zal iedereen missen waarmee ik heb gewerkt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!