Volgens geruchten in de paddock zouden Ralf Schumacher en zijn landgenoot Nick Heidfeld van zitje wisselen in 2008, of misschien zelfs al volgend seizoen. Journalisten van Express meldden dat de 30-jarige Schumacher opnieuw in gesprek is met BMW. Ik zit mijn contract bij Toyota uit, liet Ralf Schumacher al weten. Dat contract eindigt op het einde van volgend jaar. Werner Heinz, de manager van Nick Heidfeld, heeft intussen ook al laten weten dat hij op de hoogte is van de geruchten, maar verder wou hij geen commentaar leveren.

Ralf Schumacher reed tussen 2000 en 2004 al voor BMW, toen nog gewoon motorleverancier bij Williams. Nick Heidfeld werd vorig jaar al aan een zitje bij Toyota gelinkt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter