Win één van de drie exemplaren van het boek van Kees van de Grint: Van Landia tot Ferrari.

Michael Schumacher wordt beschouwd als de beste Formule 1-coureur van de laatste twintig jaar. Maar zo’n virtuoos kan het niet alleen. De Nederlander Kees van de Grint, in dienst van de Japanse bandenfabrikant Bridgestone, adviseert sinds 2001 de zevenvoudig wereldkampioen. Zijn kennis van het ‘zwarte goud’ en raceauto’s heeft de geboren Rotterdammer opgedaan tijdens zijn lange loopbaan in de autosport, die hem van Landia Karts via Barron Racing naar Bridgestone en Ferrari heeft gevoerd.

In Van Landia tot Ferrari vertelt Kees van de Grint aan sportjournalist Ronald van Dam met passie, humor en relativering over zijn loopbaan vol triomfen en teleurstellingen, tragiek en heroïek. Ferrari-teambaas Jean Todt schreef een voorwoord.

Wil jij ook een exemplaar van dit boek t.w.v. € 16,50 winnen?

Dat kan! Beantwoord onderstaande vragen en wie weet wordt jij een winnaar!

Welk F1 team sponsorde Apollon in 1977?

Schiftingsvraag: Hoeveel unieke bezoekers zal F1pits.net hebben op vrijdag 8 december?

Mail je antwoorden naar [email protected] én vermeld je adresgegevens. Zo kunnen we de prijs makkelijk opsturen als je gewonnen hebt.

Wedstrijdreglement:

Inzenden is mogelijk tot en met donderdag 7 december, middernacht. Inzendingen zijn slechts geldig als beide vragen beantwoord zijn. Inzendingen die later toekomen tellen niet mee. Slechts 1 inzending per deelnemer is mogelijk. Bij meerdere inzendingen telt enkel de eerste. Medewerkers van F1Pits.net zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt persoonlijk via e-mail verwittigd. Uw gegevens worden alleen voor deze prijsvraag gebruikt. U krijgt het boek thuis bezorgt door een koerierdienst, uiterlijk vier weken nadat u als winnaar werd aangeduid.

Deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door uitgeverij Nieuw Amsterdam

Vergeet niet: Op 9 december zal Formule 1 bandendokter Kees van de Grint aanwezig zijn in GPworld in Breda en het door hem geschreven boek “Van Landia tot Ferrari” na aanschaf te signeren. Het boek behandelt de volledige carrière van Kees van de Grint. Daarnaast is het natuurlijk leuk om alles te vragen aan Kees over de Formule 1, Ferrari en Michael Schumacher want deze man heeft alles van dichtbij meegemaakt ! Volgend seizoen zal Kees van de Grint werkzaam blijven bij Bridgestone en aan de slag gaan als hoofd van de Formule 1-afdeling van Bridgestone. Dus plan je bezoek naar GPworld aan het Van Coothplein 14 in Breda alvast in om je te verzekeren van een gesigneerd exemplaar van het boek.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter