Super Aguri zal misschien de launch van haar nieuwe bolide moeten uitstellen tot de eerste Grote Prijs in Australië. Dat schrijft autosport.com.

 Het eventuele uitstel komt er simpelweg omdat de nieuwe wagen nog niet af zou zijn. Oorspronkelijk was de launch een week voor de GP van Australië gepland.

De nieuwe SA07 raakte vorige maand al niet door de verplichte crashtest van de FIA, maar ondergaat volgende week een nieuwe crashtest. Doordat het ontwerp de crashtest niet doorstond wordt het debuut uitgesteld. Volgende week test Super Aguri in Bahrein, maar dat is met een interimwagen. Het is aannemelijk dat de nieuwe SA07 zijn debuut pas maakt in de vrije training voor de Grote Prijs van Australië.

Super Aguri heeft overigens nog altijd geen hoofdsponsor gevonden en in de paddock woedt de rel over de legaliteit van de nieuwe wagen voort.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter