De organisatie van de A1GP Motorsport Wereldbeker is teleurgesteld dat Jos Verstappen niet zal deelnemen aan het seizoen van 2006-2007 en stelt zich vragen bij de timing van de beslissing, die slechts drie dagen voor de start van het nieuwe seizoen werd bekend gemaakt.

Hoewel onderhandelingen tussen de rijders en de teams de verantwoordelijkheid zijn van elk afzonderlijk A1GP team kwam CEO Bruce Holmes op vraag van Jan Lammers mee aan tafel zitten. Zo hoopte hij het tij te keren maar spijtig genoeg konden het team en Verstappen niet tot een akkoord komen.

De A1GP is een teamsport waar de wagen de nationale vlag vertegenwoordigt, het staat boven een individu. Er zal in Zandvoort een competitief Nederlands team op het uitverkochte circuit verschijnen en het publiek zal hen enthousiast naar een overwinning proberen te loodsen. We staan voor een fantastisch raceweekend. Zei Holmes in een persmededeling.

A1GP Motorsport Wereldbeker wil beklijvend entertainment aan zijn fans aanbieden, zowel op het circuit zelf als op de televisie. Hoewel sommige fans door het terugtrekken van Verstappen teleurgesteld zullen zijn blijft de organisatie er van overtuigd dat het een boeiend raceweekend kan aanbieden.

Fans die enkel een ticket hebben gekocht zodat ze Jos Verstappen konden steunen kunnen hun geld terug krijgen als ze nu niet meer naar Zandvoort willen afzakken. Ze mailen dan gewoon het referentienummer van hun boeking naar [email protected] en vragen er een terugbetaling aan. Let op, dit moet voor middernacht op vrijdag 29 september 2006 zijn gebeurt. De terugbetaling zal gebeuren nadat het geldige ticket is ontvangen en wanneer dat via e-mail voor de deadline is aangevraagd. De tickets worden niet aan de kassa’s vergoed.

Geldige tickets moeten met controlestrook worden opgestuurd naar:
A1GP/Circuit Park Zandvoort
Postbus – 132, 2040 AC
Zandvoort

Persmededeling A1GP

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter