Er gaat al lang het gerucht dat Toyota zijn optie voor Ralf Schumacher zijn contract voor volgend jaar niet wilt gebruiken. Sommige tongen beweren zelfs dat het de laatste races voor de 32-jarige Duitser zijn. Niets van waar, zegt de jongste Schumacher aan het Duitse tijdschrift Auto Motor und Sport. Ik heb meer mogelijkheden dan dat veel mensen weten. Zijn seizoen viel tot nu toe enorm tegen, met maar twee achtste plaatsen. Dat het in Silverstone veel beter ging, met een zesde startplaats, en hij ontkent dat hij nu beter begint te presteren omdat zijn plaatsje op de grid in gevaar zou zijn.

Dat is complete onzin, zegt Ralf. Ook in Magny-Cours ging het beter. Die circuits liggen onze wagen gewoon veel beter dan de vorige, daarmee dat het beter ging. Het tijdschrift vertelde ook dat Toyota niet de enige mogelijkheid is voor 2008. Ook Honda en zelfs Renault zouden de Duitser graag binnenhalen, zo schrijven ze. Gerhard Berger vertelde: Ralf heeft meer dan genoeg ervaring, en dat kan een team alleen maar ten goede vallen. Het enige dat je met Ralf moet doen is hem motiveren. En Renault? Ik weet dat daar enkele mensen rond lopen die me niet echt moeten hebben, zegt Ralf Schumacher. Maar het enige dat telt is dat de personen die de beslissing nemen een positief beeld van me hebben. Meer heb ik niet nodig.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *