Ferrari startte deze week een gerechtelijke procedure tegen Nigel Stepney, het hoofd van ontwikkeling, omdat zijn gedrag het team schade zou toebrengen. Daarop volgde dan de wildste geruchten gaande van wit poeder tot bedrijfsspionage. Het enige wat we op dit moment zeker weten is dat de beide kanten niets kwijt willen.

Stepney is momenteel op vakantie en doet het onderzoek af als een vuil spelletje.
Ik ben er zeker van dat het onderzoek me vrij zal pleiten, zei de Engelsman tegen The Sunday Times. Het maakt allemaal deel uit van het vuile spelletje dat er momenteel gespeeld wordt. Mijn advocaat is er mee bezig en we zien wel wat er gebeurt.

Geruchten dat hij gevlucht zou zijn kloppen volgens de Brit niet. Ik heb de vluchten via de reisorganisatie van Ferrari geboekt. Ze weten waar ik zit.

Stepney liet eerder dit jaar weten dat hij liever niet meer bij Ferrari blijft, mogelijk omdat hij erop gerekend had om Ross Brawn op te volgen. Hij praatte enkele weken geleden met Honda over een overstap naar het Japanse team. Voorlopig blijft hij echter nog aan de slag bij Ferrari.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter