Volgens het Duitse roddelblad Bild is de scheiding tussen Fernando Alonso en McLaren nabij. De relatie tussen de Spanjaard en het team verloopt al een heel seizoen gespannen en de spionagezaak heeft die natuurlijk niet echt verbeterd.

We moeten dit hoofdstuk afsluiten en dat moeten we ondermeer doen door alle controverse uit het team te halen, zei Ron Dennis. Eerder liet de Brit al weten dat er geen contracten zullen worden aangepast tenzij de beide partijen daarmee instemmen.

Ook Mercedes baas Norbert Haug sluit een stopzetting van de samenwerking met Alonso niet uit maar verwacht dat daar pas na het seizoen zal worden over gesproken.

Wanneer een piloot niet wil blijven moet je ermee gaan samen zitten, staat er te lezen op DeMorgen.beMaar misschien is het niet juist om dat in het midden van een strijd om de wereldtitel te doen.

Op zondagmorgen werd de Spanjaard op het dakterras van het Red Bull Energy Center gespot. Hij praatte er met teambaas Christian Horner. Red Bull baas Dietrich Mateschitz liet vrijwel meteen weten dat er geen echte interesse is voor de Spanjaard.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter