Ferrari ziet zichzelf nog niet als constructeurskampioen. De scuderia wacht nog af of McLaren al dan niet in beroep tegen de straf die het Britse team opgelegd kreeg in de spionagezaak. Het rode team is na de Belgische Grand Prix rekenkundig ‘zeker’ van de titel, maar wil nog niet te vlug victorie kraaien.

Zolang er voor McLaren een mogelijkheid bestaat om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de World Motor Sport Council kunnen we niet de nieuwe kampioen genoemd worden. zei de woordvoerder van Ferrari, Luca Colajanni

Een krant in Bahrein wist te melden dat er alleen hoger beroep wordt aangetekend in samenspraak met investeerders, waaronder Mumtalakat Holding Company, dat voor 30% McLaren-aandelen in zijn bezit heeft.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!