Eurosport France wist gisteren te vertellen dat Toyota’s testcoureur Ricardo Zonta dicht bij een contract staat bij Renault. De Braziliaan zou ook bij de Fransen een rol als testcoureur gaan vullen, wat misschien kan betekenen dat Heikki Kovalainen tot vaste racecoureur gepromoveerd wordt. Intussen zou ook Nélson Ângelo Piquet, zoon van drievoudig wereldkampioen Nélson Piquet, een contract voor tien jaar hebben ondertekend met het managementsbureau van Flavio Briatore. Daardoor zou de Braziliaan in de toekomst misschien in een Renault kunnen debuteren.

Intussen heeft Renault al laten weten dat ze het manoeuvre van Giancarlo Fisichella bij de start alleen maar kunnen toejuichen. Ironisch genoeg spinde Fisichella en daarbij raakte hij ook Nick Heidfeld. Hij ging naast de baan om te voorkomen dat hij Fernando Alonso zou raken, zegt Pat Symonds. Dat vinden we erg sportief van hem.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter