Kimi Raikkonen is helemaal fit voor de Grand Prix van Italië die komend weekend verreden wordt op het circuit van Monza. De McLaren-coureur moest vorige week verstek laten gaan voor de testsessies in Monza nadat hij nog teveel last had van zijn crash tijdens de Turkse Grand Prix. De Fin heeft laten weten weer helemaal fit te zijn voor de race op Monza.

Na mijn ongeval in de Turkse Grand Prix had ik wat last van mijn rug en daarom hebben we besloten om rust te nemen. Ik heb niets overgehouden aan het incident in Turkije, nu ben ik weer helemaal in orde.
Ik kijk ernaar uit om weer in de auto te kruipen.  De auto voelde de laatste paar races goed aan en ik hoop dat we in Monza een betere race zullen hebben dan in Istanbul.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!