De organisatie van de Britse Grand Prix is met een opmerkelijk initiatief naar buiten gekomen: als Jenson Button volgend jaar de race weet te winnen, krijgen de bezoekers een deel van hun geld terug. De Honda-coureur won een maand geleden zijn eerste F1-race in Hongarije.
De kaartverkoop voor de Grand Prix van Groot-Brittannië is gisteren begonnen, fans die voor 31 september een tribunekaart daarvoor kopen, krijgen 50 pond (zo’n 75 euro) terug als Button zegeviert: Het zou geweldig zijn als er volgend jaar een Britse coureur zou winnen. aldus algemeen directeur van het circuit, Richard Philips. Jenson Button en David Coulthard krijgen altijd veel steun tijdens de Britse Grand Prix. Hopelijk zorgt onze actie voor nog meer fans langs het circuit.
De laatste Britse coureur die op Silverstone kon winnen was David Coulthard in een McLaren in 2000.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!