Renault’s contract met Mild Seven loopt aan het einde van dit seizoen af en het team is nog volop aan het werken om de 40 miljoen Euro aan inkomsten die de sponsoring opbracht te kunnen vervangen. Volgens de laatste roddels zou het Franse automerk een Nederlandse bank als sponsor krijgen en toen vielen er twee namen: ING en ABN AMRO.

ABN AMRO zou volgens sommigen de nieuwe titelsponsor van het team worden. De overeenkomst zou over verschillende seizoenen lopen en onmiddellijk vertellen we er bij dat er twee keer “zou”staat. Volgens anderen zou het gaan om een verkeerde interpretatie van een gewone overeenkomst tussen de bank en het team, om gewoon zaken te doen. ABN AMRO ontkent alvast dat het de ambitie heeft om een sponsor van het team te worden.

Wat ons bij ING brengt. F1racing – altijd te vinden voor een “primeur” – punt net heeft “exclusief” laten weten dat de bankgroep vijf jaar lang de titelsponsor van Renault zal worden. Een overeenkomst die 40 miljoen Euro in het laatje moet brengen voor het team. Grandprix.com, een meer betrouwbare nieuwsbron, zegt dat het waarschijnlijk gaat om ING Direct, de online bank van de groep.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter