Uit een zeer betrouwbare bron hebben we vernomen dat Fernando Alonso na zondag op straat staat bij McLaren. De betrouwbare bron, roddelblad Bild, heeft uit betrouwbare bron “vernomen” dat de raad van bestuur van Mercedes Benz heeft beslist dat Alonso het merk volgend jaar niet meer mag vertegenwoordigen.

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten over een overstap naar Ferrari (niet dus) en een intentieverklaring bij Renault. Het Franse team heeft namelijk nog steeds niet bekend gemaakt wie er nu volgend jaar voor hen zal uitkomen.

Na de GP van China liet McLaren baas Ron Dennis weten dat Lewis Hamilton en het team meer aan het strijden waren tegen Fernando Alonso dan tegen Kimi Raikkonen. Een echt gezonde situatie is het niet, zeker nu Alonso volgens sommige sites van de FIA een speciale afgevaardigde heeft toegewezen gekregen om op de eerlijkheid van McLaren toe te zien.

Dit alles natuurlijk off the record, on the QT, and very hush-hush.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter