McLaren en Ferrari hebben dit seizoen de kaap van honderd punten al overschreden, maar ook het derde team in het kampioenschap BMW-Sauber, is aardig op weg. Met nog vier races te gaan heeft de Duits-Zwitserse renstal 86 punten achter zijn naam staan. Samen met het team wil Nick Heidfeld helpen om de magische grens van honderd te halen.

We mogen stilaan beginnen te denken aan de magische grens van honderd punten voor het constructeurskampioenschap. zei Heidfeld, die met 52 punten een groot aandeel heeft aan de huidige positie bij BMW-Sauber. Dat zou een geweldige prestatie zijn, aangezien we nog maar aan ons tweede seizoen bezig zijn.

BMW-Sauber is aan een sterk seizoen bezig, in haar debuutseizoen (vorig jaar, red.) eindigde het team als vijfde bij de constructeurs met 36 punten. Met nog vier races te gaan in het huidige seizoenzou het wel eens kunnen dat dit aantal verdriedubbeld zal zijn. En de renstal heeft ambitie, In 2008 wil het team van Mario Theissen mee kunnen meevechten om de overwinningen en in 2009 wil BMW-Sauber een gooi doen naar de wereldtitel.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!