Felipe Massa heeft de Lorenzo Bandini-trofee gwonnen. Dat meldt Autosport.com. Massa krijgt deze prijs vanwege zijn goede prestaties voor Ferrari tijdens het vorige seizoen. De Braziliaan werd derde in het kampioenschap en won de Grands Prix van Turkije en Brazilië.
De Lorenzo-bandini-trofee is een prijs die coureurs eert voor hun toewijding aan de sport. De award is in 1992 in het leven geroepen. De trofee wordt jaarlijks tijdens de Grand Prix van San Marino overhandigd, maar omdat deze race geschrapt is zal de Ferrari-coureur de trofee uitgereikt worden op 6 mei door Margherita Bandini, de weduwe van Lovenzo-Bandini, die om het leven kwam tijdens de Grand Prix van Monaco in 1967.
Eerder wonnen coureurs als Michael Schumacher, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso, Jenson Button en Juan-Pablo Montoya de trofee.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!