Het circuit van Interlagos staat zeker nog tot 2014 op de F1- kalender. Formule 1- baas Bernie Ecclestone heeft daarover een nieuwe deal gesloten met de organisatoren van de Grand Prix van Brazilië over de verlenging van het bestaande contract.

Ecclestone heeft wel enkele eisen gesteld. Zo moet de organisatie de paddockfaciliteiten renoveren en moet er een nieuwe tribune gebouwd worden die plaats biedt aan tienduizend toeschouwers.

Ecclestone: We hebben altijd al een geweldige relatie gehad met de organisator van de Braziliaanse Grand Prix en we hebben natuurlijk een aantal fantastische coureurs gehad, denk maar aan Nelson Piquet, Carlos Peace en Ayrton Senna. zei Ecclestone. Ik ben dan ook erg blij dat ik met het stadsbestuur tot een overeenkomst gekomen ben ben om het contract te verlengen.

Naar verwachting wordt de deal in de komende weken officieel ondertekend.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!