De Australian Grand Prix Corporation laat weten dat het een sponsorcontract heeft afgesloten met ING. De GP zal daardoor de volgende drie jaar door het leven gaan als de ING Australian Grand Prix.

Voorzitter Ronald K Walker is ontzettend blij om ING te verwelkomen als sponsor. ING is een merk met wereldfaam en het heeft een grote aanwezigheid in Australië. We zijn daarom enorm blij met ons partnerschap. We kunnen ING vanaf 2007 meer dan 1.5 miljoen Australische kijkers aanbieden en we zijn trots dat we met zo’n gerespecteerd bedrijf in zee kunnen gaan.

Paul Bedbrook, de CEO van ING Australia zei: ING’s nieuwe alliantie met de Formule 1 moet een grote investering in ons merk vormen.

De Formule 1 is een arena waar de sterkste wagens en de meest getalenteerde rijders samen komen. Het is voor ING dan ook geweldig om met zo’n sport – waar grote innovaties en prestaties centraal – staan in zee te gaan.

Volgend jaar is ING ook de titelsponsor van het Renault F1 team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter