Na lange onderhandelingen zijn Indianapolis-circuitdirecteur Tony George en F1-baas Bernie Ecclestone tot een akkoord gekomen om het F1-contract met één jaar te verlengen. Het bericht werd bevestigd door de president van de Indianapolis Motor Speedway, Joie Chitwood.

Er werd maar voor één jaar verlengd , omdat het huidige Concorde Agreement na volgend seizoen afloopt en Indianapolis eerst meer duidelijkheid wil over de toekomst van de F1. George: Onze intentie is natuurlijk om een contract voor langere tijd te krijgen, maar dat zit er op dit moment niet in. Er zijn nog teveel vraagtekens om ons langer dan één jaar aan de F1 te binden.
De Amerikaanse Grand Prix zal verreden worden op 17 juni. De datum is echter onder voorbehoud, aangezien de FIA de definitieve kalender nog niet klaar heeft.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *