Jarno Trulli beleeft tot nu toe een matig seizoen: de Toyota-coureur werd meermaals lastiggevallen door technische problemen. Sinds de komst van de TF106B gaat het al stukken beter, maar de Japanse renstal had hogere verwachtingen voor dit seizoen.

Trulli, die onlangs zijn contract verlengde tot en met 2009, denkt dat Toyota volgend jaar races zal gaan winnen en zelfs kan meestrijden om de wereldtitel: Ik ben blij dat ik mijn contract bij Toyota met drie jaar heb kunnen verlengen. Dit jaar hebben we niet de wagen om races mee te winnen, maar dat is slechts een kwestie van ervaring, aldus de Italiaan in Gazetta dello Sport.

Het potentieel bij Toyota is enorm. Vanaf 2007 denk ik dat we ons kunnen meten met de topteams en mijn uiteindelijke doel is om wereldkampioen te worden. Ik weet dat ik dat kan.

Op dit moment staat Jarno Trulli op een dertiende plaats in het rijdersklassement, zijn team Toyota staat vijfde bij de constructeurs.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!