Afgelopen week was Felipe Massa twee van de drie testdagen in Monza de snelste man op de baan. McLaren-rijder Pedro de la Rosa denkt echter dat Ferrari nog niet alles heeft laten zien en dat ze nog een paar tienden sneller kunnen.
De Spanjaard verwacht dat Ferrari hun thuisrace van volgende week zal domineren: Ik denk niet dat Ferrari verstoppertje speelt, maar als je naar de rondetijden kijkt denk ik wel dat ze volgende week sneller zullen zijn dan alle Michelin-coureurs. Ik denk dat ze nog een paar tienden sneller kunnen.
Renault is ook goed bezig, ze hebben goede dingen laten zien. Wij hebben ook veel progressie geboekt, maar ze hebben nog steeds een voorsprong van drie of vier tienden op ons, aldus de la Rosa.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!