Op het einde van 2007 loopt Ralf Schumacher zijn contract bij Toyota af, en volgens sommige bronnen zou de Duitser niet op zoek zijn naar een verlenging van dat contract. Onzin, zegt de 31-jarige Duitser. Het zou naar eigen zeggen veel te vroeg zijn om al te denken aan het stoppen met Formule 1, en in de loop van het jaar zou hij dan ook opnieuw gesprekken aangaan met Toyota.

Op dit moment denken we veel meer aan de wagen, zegt hij aan het Duitse Sport BildIk hou van mijn job en ik werk heel graag bij dit team. Ik voel me goed bij wat ik doe. Vraag mij hetzelfde nog eens binnen een jaar of zes. Tegen dan zal de jongste Schumacher 37 jaar zijn, de leeftijd waarop zijn oudere broer Michaël vorig jaar afscheid nam van de Formule 1. Het is intussen al vier jaar geleden dat Ralf Schumacher nog eens kon winnen, toen won hij in de Williams-BMW de Grand Prix van Frankrijk. Vorig jaar was zijn beste prestatie een derde plaats in Australië.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter