Volgens Autosport.com zal Honda vanaf de GP van Maleisië een herwerkte versie van de RA107 gebruiken. Tijdens de wintertests presteerde de wagen minder dan verwacht en met upgrade hoopt het team vooral pure snelheid te vinden want over langere afstanden zou de RA107 wel redelijk presteren.

Tijdens de tests op Sepang zullen we een grote upgrade doorvoeren, tezamen met aanpassingen aan de ophanging. Zei technisch directeur Shuhei Nakamoto.

Momenteel staan we voor op Red Bull en Toyota, maar achter op de rest. Ik weet dat BMW tijdens de wintertests geen vleugel van 2007 gebruikt heeft dus zullen ze één of twee tienden verliezen maar we staan nog steeds achter. Het zal enorm moeilijk worden om ons in de top tien te kwalificeren.

Teambaas Nick Fry liet eerder al weten dat Honda een moeilijk seizoensbegin verwacht maar dat de prestaties geleidelijk aan zouden moeten verbeteren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter